Dilluns, 25 De Març De 2019
PLAÇA AJUNTAMENT, 4, Sudanell - 25173
Telèfon: 973-25.81.55
Fax: 973-25.81.25

Novetats

14/05/2018

Inoportuna derrota del Sudanell a Balàfia (1-0)


La ratxa d'imbatibilitat queda establerta en 20 partits i la promoció s'allunya

El Sudanell va perdre al camp del Balàfia (1-0) i es va trencar la ratxa d'imbatibilitat, que ha quedat establerta en 20 partits, un rècord que serà molt difícil de superar. El partit va estar marcat pel vent i els locals, que tenien a tocar la possibilitat de posar-se segons a la classificació i no dependre de ningú per assegurar-se la promoció, van aconseguir un únic gol al minut 52 que els va donar la victòria. El Balàfia va dominar més a la primera part. A la segona, el Sudanell sempre va estar viu però li va faltar encert per aconseguir com a mínim l'empat i mantenir la imbatibilitat.
Amb aquest resultat, les opcions de promoció gairebé s'esvaeixen i l'equip haurà de lluitar fins al darrer partit per jugar el torneig 'Pepito Esteve' per a tercers i quarts classificats. En qualsevol cas, el Sudanell acabarà com a mínim cinquè i superarà el seu rècord de puntuació, en una temporada històrica per haver estat sense perdre més de set mesos.
El Sudanell va jugar amb RFornós; Nacho (Joan P.), Minobes (Gil), Sebas (Font), Pau E., Ruben (Bosch), Dídac, SHernández, Calderón, Mateu B., Cifré.
Aquest diumenge, 17h., el Sudanell juga a casa contra el Les en el  comiat de la Lliga davant dels seus aficionats.

 Mapa Web